Medisch transport

Bij De Europa Koerier begrijpen we dat medisch transport uiterst belangrijk en gevoelig is. Of het nu gaat om een klein doosje medicijnen of 8 europallets vol medische apparatuur, onze betrouwbare en veilige diensten zorgen voor een efficiënte levering van uw zendingen.

Onze diensten zijn beschikbaar voor iedereen, van ziekenhuizen tot apothekers en andere medische instellingen. Wij begrijpen de complexiteit van de medische sector en ons team van ervaren chauffeurs en logistieke professionals staan klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Ons wagenpark bestaat uit voertuigen van verschillende afmetingen, zodat we aan uw specifieke vervoersbehoeften kunnen voldoen. Bovendien zijn al onze chauffeurs ADR-gecertificeerd, wat betekent dat ze opgeleid zijn voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen, waaronder medicijnen en andere medische benodigdheden.

Bij De Europa Koerier begrijpen we dat medisch transport urgent kan zijn. Daarom bieden wij een 24/7 service voor medisch transport, zodat uw zendingen snel en veilig worden geleverd, ongeacht het tijdstip van de dag. Onze diensten zijn flexibel en op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wilt u meer informatie over ons medisch transport of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij al uw medisch transport behoeften.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp