Kunsttransport

Bij De Europa Koerier begrijpen we dat kunsttransport zorgvuldigheid, professionaliteit en expertise vereist. Of het nu gaat om een schilderij, sculptuur of andere kunstwerken, onze toegewijde en ervaren chauffeurs zorgen voor een veilig en efficiënt transport van uw kostbare zending.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, van kleine zendingen tot hele kunstcollecties. Wij bieden een breed scala aan voertuigen, van bestelwagens voor kleine zendingen tot bakwagens voor grotere kunstwerken. Bij De Europa Koerier combineren wij nooit zendingen van meerdere klanten en rijden wij dus alleen dedicated met uw zending zonder omwegen.

Bovendien beschikken wij over de nodige kennis en expertise om kunstwerken veilig en zorgvuldig te transporteren. Onze chauffeurs zijn getraind in het hanteren van speciale verpakkingen en het veilig vervoeren van kwetsbare zendingen.

Bij De Europa Koerier begrijpen we dat kunstwerken vaak uniek zijn en een hoge emotionele of financiële waarde hebben. Daarom bieden wij een persoonlijke en betrouwbare service om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het organiseren van uw kunstvervoer, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke levering.

Wilt u meer informatie over ons kunstvervoer of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij al uw kunstvervoer behoeften.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp