Internationaal transport

Welkom bij De Europa Koerier, uw betrouwbare partner voor internationaal transport door heel Europa. Of u nu een klein pakketje of een grote lading wilt versturen, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw zending veilig en snel naar elke bestemming in Europa te brengen.

Onze vloot van bestelwagens, bestelbussen en bakwagens met laadklep is perfect geschikt voor het vervoer van uw goederen, ongeacht de omvang of het type van de zending. En omdat wij Niwo en ADR gecertificeerd zijn, kunt u erop vertrouwen dat wij uw zending op een veilige en efficiënte manier vervoeren.

Bij De Europa Koerier combineren wij nooit zendingen van meerdere klanten, zodat wij altijd dedicated rijden met uw zendingen zonder omwegen. Op die manier kunnen wij u een snelle en betrouwbare service bieden die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor internationaal transport? Neem dan gerust contact met ons op, onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor uw transportbehoeften.

internationaal transport

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp