Wagenpark

Ons wagenpark bij De Europa Koerier is zorgvuldig samengesteld om aan al uw logistieke behoeften te voldoen. Onze bestelwagens, bestelbussen en bakwagens met laadklep staan dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze bestelwagens zijn perfect geschikt voor kleine zendingen, met een capaciteit van 1 Europallet. Heeft u iets meer ruimte nodig? Geen probleem! Onze bestelbussen bieden voldoende laadruimte voor maximaal 4 Europallets. En voor grotere zendingen hebben we onze bakwagens met laadklep. Deze bieden ruimte voor maximaal 8 Europallets.

Bij De Europa Koerier begrijpen we ook dat veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn bij het vervoeren van goederen. Daarom zijn al onze voertuigen uitgerust met de nieuwste technologie en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze voertuigen zijn ook allemaal geschikt voor het vervoer van ADR gevaarlijke stoffen.

Bovendien beschikt ons gehele wagenpark over een Niwo vergunning. Dit houdt in dat we voldoen aan alle regels en voorschriften voor het vervoeren van goederen over de weg. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw zending in goede handen is bij ons.

Of u nu een kleine of grote zending heeft, bij De Europa Koerier hebben we altijd het juiste voertuig voor uw transportbehoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw volgende zending!

Wagenpark

Bepaal hieronder welk voertuig bij uw zending past.

Small
Bestelwagen

Voor de kleine zendingen van enveloppe tot maximaal 1 pallet, zetten wij voor u een voordelige bestelwagen in.

...
Medium
Bestelbus

Voor een grotere zending (maximaal 4 Europallets), zetten wij voor een verlengde bestelbus (Mercedes Sprinter) in.

...
Large
Bakwagen met laadklep

Voor de grootste zending zetten wij onze XL bakwagen in. Deze kan tot en met 8 Europallets vervoeren.

...

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp