Over ons

De Europa Koerier is een toonaangevend koeriersbedrijf dat al jarenlang betrouwbaar transport biedt door heel Europa. Wij zijn gevestigd in Nederland en bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Onze focus ligt op het bieden van de hoogste kwaliteit diensten tegen concurrerende prijzen.

De Europa Koerier rijdt alleen met uw zending! Dit wil zeggen dat wij een directe koerier zijn. Wij halen uw goederen direct op en rijden zonder omwegen naar de door u gewenste locatie in Europa. Een snellere optie zult u niet vinden.

Wij hebben een team van ervaren en professionele chauffeurs en ondersteunend personeel die ervoor zorgen dat uw zending veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Of het nu gaat om kleine pakketten of om grotere zendingen, wij hebben de expertise om de logistieke uitdagingen aan te gaan.

Bij De Europa Koerier zijn we trots op ons moderne wagenpark. Onze bestelwagens, bestelbussen en bakwagens met laadklep zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw zending veilig en efficiënt te transporteren. Wij bieden een breed scala aan transportdiensten, waaronder internationaal transport, medisch transport en kunstvervoer.

Als Niwo en ADR gecertificeerd bedrijf, hebben wij ons toegewijd aan het bieden van veilige, betrouwbare en duurzame diensten aan onze klanten. Wij streven ernaar om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hun vertrouwen te verdienen. Door onze jarenlange ervaring en toewijding zijn wij er trots op om een van de meest vertrouwde koeriersbedrijven in Europa te zijn.

Bij De Europa Koerier staat klanttevredenheid centraal. Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Wij werken hard om onze klanten een hoog niveau van service te bieden en zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren.

Kies De Europa Koerier als uw partner in transport en verzeker uzelf van betrouwbaar, veilig en efficiënt transport van uw zendingen door heel Europa.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp