On-Board Koeriersdienst

Heeft u een zending die met spoed afgeleverd moet worden? Dan biedt De Europa Koerier u een unieke oplossing: onze on-board koeriersdienst.

Met onze on-board koeriersdienst vliegt de koerier met het vliegtuig naar het betreffende land en reist vervolgens door naar de bestemming met een huurauto of taxi. Op deze manier kan uw zending in korte tijd en met de grootste zorgvuldigheid worden afgeleverd, ongeacht waar de bestemming zich bevindt.

Onze on-board koeriersdienst is geschikt voor zendingen die niet te groot zijn om mee te nemen als bagage op het vliegtuig. Dit maakt het mogelijk om uw zending snel en direct af te leveren op de gewenste bestemming.

De prijzen voor onze on-board koeriersdienst zijn op aanvraag, omdat deze afhankelijk zijn van de actuele vluchtprijzen en andere factoren zoals de afstand en de grootte van de zending. Wij zullen altijd de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw zending vinden.

Met onze on-board koeriersdienst kunt u erop vertrouwen dat uw zending in veilige handen is en snel op de gewenste bestemming wordt afgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze on-board koeriersdienst en laat ons u helpen bij het verzenden van uw zending op een snelle en efficiënte manier.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp