Tarieven De Europa Koerier

Bij De Europa Koerier bieden wij een betrouwbare en snelle koeriersdienst voor al uw transportbehoeften. Wij hanteren duidelijke tarieven die afhankelijk zijn van het type voertuig dat u nodig heeft. Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en eventuele tol en veerdiensten.

Bestelwagens

Onze bestelwagens rijden voor 65 cent per kilometer. Deze voertuigen zijn ideaal voor kleine zendingen met een maximum van 1 Europallet of een lengte van maximaal 2 meter.

Bestelbussen

Voor grotere zendingen kunt u gebruik maken van onze bestelbussen. Deze rijden voor 75 cent per kilometer. Onze bestelbussen hebben meer laadruimte en zijn geschikt voor maximaal 4 Europallets of een zending van maximaal 325 cm lang.

Bakwagens

Voor extra grote zendingen hebben wij bakwagens beschikbaar. Deze rijden voor 85 cent per kilometer. Onze bakwagens beschikken over een laadklep en kunnen tot en met 8 Europallets vervoeren.

Berekenen van de kilometers.

Bij De Europa Koerier berekenen wij de kilometers van garage tot garage. Dit houdt in dat wij de afstand tussen ons kantoor, uw ophaaladres, uw afleveradres en weer ons kantoor berekenen. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel voor uw transport.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze koeriersdienst of heeft u nog vragen over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp