Certificeringen:

Niwo

Bij De Europa Koerier hechten wij veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Daarom zijn wij trots om te kunnen zeggen dat wij Niwo gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van transport en logistiek, en dat wij ons altijd houden aan de wet- en regelgeving die geldt voor ons vakgebied.

Als Niwo-gecertificeerd bedrijf zijn wij volledig bevoegd om goederen te vervoeren door heel Europa. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en verzekeringen om uw zendingen veilig en snel op de plaats van bestemming te krijgen. En omdat wij ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren, kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beste service krijgt bij De Europa Koerier.

ADR

Ook voor al uw ADR gevaarlijke stoffen vervoer boven de 1000 punten bent u bij De Europa Koerier aan het juiste adres, zoals bijvoorbeeld chemicaliën en brandbare materialen. Daarom zijn meerdere van onze chauffeurs ADR-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij de benodigde kennis en vaardigheden hebben om deze goederen veilig en volgens de geldende regelgeving te vervoeren.

Onze ADR-gecertificeerde chauffeurs zijn getraind om risico's te herkennen en hierop te anticiperen. Zij weten hoe zij moeten omgaan met onverwachte situaties en zijn in staat om snel en adequaat te handelen in geval van calamiteiten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen altijd in goede handen zijn bij De Europa Koerier, ongeacht het type en de aard van de goederen die wij vervoeren.

Al onze voertuigen zijn ingericht voor het vervoer van ADR gevaarlijke stoffen.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp