Veelgestelde vragen De Europa Koerier

De Europa Koerier is gespecialiseerd in het vervoeren van diverse soorten zendingen, waaronder medische goederen, kunstwerken, vertrouwelijke documenten, en algemene goederen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

De Europa Koerier bezorgt zendingen door heel Europa, inclusief de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, en het Verenigd Koninkrijk. We streven er altijd naar om uw zendingen zo snel mogelijk te leveren, ongeacht de bestemming.

Bij De Europa Koerier beschikken wij over een breed scala aan voertuigen, van bestelwagens voor kleine zendingen tot bakwagens met laadklep voor grotere zendingen. Onze bestelwagens, bestelbussen en bakwagens met laadklep staan dag en nacht 7 dagen per week tot uw beschikking. Al onze voertuigen zijn goed onderhouden en uitgerust met GPS tracking, zodat we uw zendingen op de voet kunnen volgen.

U kunt een zending boeken door telefonisch contact met ons op te nemen via 040-76 76 704 of ons online contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens een offerte voor u opstellen en u informeren over de beste verzendopties voor uw specifieke zending.

De kosten voor het versturen van een zending variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht en de afstand van de zending, het type goederen dat wordt verzonden, en de gewenste levertijd. Wij stellen altijd een offerte op maat voor u op, zodat u precies weet wat de kosten zijn voor uw specifieke zending.

Bij De Europa Koerier begrijpen we dat het belangrijk is om de status van uw zending te kunnen volgen. Op verzoek houden wij u op de hoogte van de voortgang, zoals "zending opgehaald", "aangekomen in land van bestemming", en "afgeleverd".

Hoewel wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw zendingen veilig en op tijd worden geleverd, kan er soms iets misgaan. In dat geval nemen wij direct contact met u op om het probleem op te lossen.

Stel een vraag, vraag een offerte aan of boek direct uw koerier. Dit kan telefonisch: 040-76 76 704. Natuurlijk kunt u ons ook per email bereiken op info@deeuropakoerier.nl

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp