Partner worden

Ben je zzp-er en kun je wel wat extra ritten gebruiken?

We kunnen wel wat hulp gebruiken! Geen rare abonnement vormen, geen vast bedrag per maand maar een vergoeding per gereden rit is wat wij vragen.

Wel stellen wij een paar eisen om de kwaliteit naar onze klanten te waarborgen. Wij vragen daarom naar een aantal documenten.

  • Een recent kvk uitreksel niet ouder dan 3 maanden (origineel per post of digitaal gewaarmerkt).
  • ANWB Europa voor de zaak met vervangend vervoer voor elk kenteken die je voor onze ritten wilt inzetten. Dit mag ook een dealer 24 uur hulp zijn. Moet geldig zijn in heel Europa met vervangend vervoer. Er kan altijd iets gebeuren, maar we willen wel dat het word opgelost en de klant niet in de problemen komt.
  • Indien je ook zendingen boven de 500 kilo wilt vervoeren, dan ontvangen wij graag een kopie van je NIWO vergunningsbewijs.

Elke vorm van communicatie verloopt via ons, je geeft niet je telefoonnummer aan onze klanten. Vraagt de klant hier zelf om? Dan zeg je: bij vragen bel de centrale, die neemt contact met mij op indien nodig. Dit is vanzelfsprekend maar alsnog hebben we het al meegemaakt dat voor sommige de verleiding te groot is. Doe je dit wel? Gefeliciteerd, je hebt er misschien 1 klant bij, maar van ons ontvang je nooit meer ritten (je kan een schaap maar een keer slachten, maar je kan hem wel heel zijn leven lang scheren). Wij helpen jou een boterham te verdienen, jij helpt ons een boterham te verdienen.

Zijn de bovengenoemde zaken te lastig of te veel werk? Sorry, we kunnen niet gaan samenwerken. Zijn ze vanzelfsprekend? Gezellig, kom er bij!

Stuur ons even een mail dat je intresse hebt, vanuit daar mailen we verder.

Bereken de ritprijs

Bekijk direct de prijs
Ophaaladres:
Bezorgadres:
 
Tussenstop toevoegen


De Europa Koerier
We zijn beschikbaar voor vragen.

Bennie

Goedemiddag 👋
Heb je een vraag?
×
Open email Whatsapp